fbpx

Виж всички вкусове на IQ Vape

IQ Vape е една от малкото компании, които имат толкова богат асортимент от разновидности на продукти. При нас може да намерите следните вкусове.

Използването на тези устройства има множество предимства за теб и твоята среда. Това е така, защото те съдържат по-малко химикали от традиционния тютюн. IQ VAPE намаля риска от заболяване и ще дишаш по-чист въздух. И тези около вас ще ти благодарят, тъй като фигурата на пасивния пушач изчезва. Освен това, купувайки в нашия вейп магазин, ще се сбогуваш с лошата миризма, която произвежда традиционният тютюн.

Ето виж и какви вкусове предлагаме в момента:

 1. IQ Vape Манго
 2. IQ Vape Праскова
 3. IQ Vape Диня
 4. IQ Vape Мента
 5. IQ Vape Дъвка
 6. IQ Vape Ябълка
 7. IQ Vape Боровинка
 8. IQ Vape Грозде

И най-новите ни предложения….

 1. IQ Vape Пъпеш
 2. IQ Vape Малина
 3. IQ Vape Тютюн
 4. IQ Vape Ягода

Да, точно така. Това са ЦЕЛИ 12 вкуса специално създадени по твоите предпочитания и заявки.

IQ Vape Манго

Бунт от освежаващи плодови вкусове, който съчетава опияняващо сладко манго с остър и приятен аромат. Произведено специално за теб, това определено е за тези, които обичат летните плодове.

IQ Vape Праскова

Електронно наргиле с аромат на праскова е лек и освежаващ продукт. Този вкус като цяло повиши популярността си, тъй като се предлага в плодови сокове като натурални плодове и бонбони.

Кой не обича пресни, перфектно узрели праскови? Този сладък и остър сок не е нищо повече от опияняващ. Фанатиците на праскови могат да получат плодовете си чрез вейп изживяване от IQ Vape.

IQ Vape Диня

Ароматният аромат на пресни летни дини гарантирано ще те накара да искаш повече. Нашия IQ Vape Диня комбинира този сладък нектар на боговете с точното количество апетитен остър и приятен вкус.

Това е тропическа фиеста с вкус, улавящ истинския живец на узрелите на слънцето дини и техния закачлив, хладък аромат.

IQ Vape Мента

IQ Vape Мента е идеален за летния сезон, а също и да си спомниш любими спомени от него. Смес от мента, а също и с добавен леден ефект!

IQ Vape Дъвка

Възстанови тази отдавна изгубена детска магия с класическия вкус на дъвка, минус мехурчетата!

От случайния бизнесмен до професионалния футболист, възрастните също обичат вкуса на дъвка. Сега имаме вкус на дъвка, специално за нас възрастните. Търсиш ли да купиш най-добрия аромат на дъвки? Счита се в същата категория като бонбоните поради сладкия вкус. Приготви се да издухаш балонни облаци с асортимента от аромати на дъвката, който се предлага в нашия инвентар.

IQ Vape Ябълка

Смесен от различни видове ябълки, взети от Дървото на познанието, този електронен сок може да надари вейпъра с мистериозни сили.

Ябълките са изключително популярни и се отглеждат по целия свят. Вейповете на IQ Vape с ябълка имат доминиращ вкус на плода на Нютон – обикновено са сладки, освежаващи и понякога имат малко привкус.

IQ Vape Боровинка

Ще усетиш сладък и остър вкус, точно като истинска боровинка. Този силен аромат на боровинка има вкус сам по себе си, но също така се смесва добре с голямо разнообразие от плодове и ванилия.

IQ Vape Грозде

Гроздето е зрънце, което се отглежда повече от 5000 години, в зависимост от климата и региона, в което се отглежда, те могат да бъдат бели, зелени, червени или лилави на цвят. Като правило, колкото по-тъмно е зрънцето, толкова по-сладък е сокът. Всяко грозде има общ сладък вкус, който граничи с тръпчивост.

Що се отнася до електронното наргиле с вкус на грозде, ще откриеш, че той е достатъчно силен и има общо предпочитание към лилавото и червеното грозде поради сладкия вкус, чрез който е създаден.

Ако търсиш по-хладен или по-лек вейп, препоръчваме ти да опиташ IQ Vape Грозде, който съчетава този плод с леден аромат.

IQ Vape Пъпеш

Пъпешът е сладък, месест плод. Най-близките му роднини са тикви и краставици. Пъпешите произхождат от Африка и югозападните части на Азия. Всестранната сладост и зрелите вкусови нотки го правят популярен избор.

Този летен плод има сладък вкус през цялото време и осигурява солиден основен вкус и тръпчива нотка. Вейпингът с ниска мощност разкрива истинския му освежаващ вкус, като дава приятен баланс между сладко и тръпчиво.

Всъщност има нещо вълшебно във вкуса на хрупкавите, сочни пъпеши. Ако си луд за пъпеши, този вариант гарантирано ще те накара да потънеш в удоволствие.

IQ Vape Малина

IQ Vape с малина се предлага в изобилие, тъй като това се дължи на факта, че не само е с достатъчно отчетлив аромат, но също така се сдвоява добре с редица други плодове както и сладолед, мента за пиене и десерти.

IQ Vape Тютюн

IQ Vape с вкус на Тютюн е перфектния заместител на вредните цигари, които употребяваш всеки ден. Кажи НЕ на цигарите и ги замести с безникотиново устройство IQ Vape с вкус на тютюн.

IQ Vape Ягода

Дори да е минало времето на ягодите, с IQ Vape Ягода винаги може да си припомниш вкуса на тези сладки плодчета. Избирайки вейп с вкус на ягода, ти избираш свежестта. Кисели и сладки нотки, които ще изненадат небцето ти, страхотна ягода в най-чистия й вид.

Защо да избереш IQ Vape?

 • Компактни и леки за употреба
 • Евтини
 • Над 500 дръпки, което е повече от 2 кутии с цигари
 • Без никотин
 • Използваш навсякъде без ограничения

Сега остава да ни споделиш кой вкус на IQ Vape си избра?